Lifestyle Tips Vakantie 

4 tips voor vader-dochter uitjes

Als vader wil je ook weleens een uitje maken met je dochter. Misschien lijken jullie heel veel op elkaar en vinden jullie dezelfde dingen leuk om te doen. Het kan ook zijn dat jullie twee tegenpolen zijn. Daarom is het goed om een uitje uit te zoeken die jullie allebei leuk vinden. Er zijn genoeg activiteiten die jullie kunnen doen samen. Welke activiteiten dit zijn, lees je in deze blog.

Weekendje Flevoland

Flevoland is een leuke provincie, met mooie steden en dorpen. Een van die bestemmingen is Dronten. Een weekend aan een camping in Dronten aan het Drontermeer is daarom geen slecht idee! Je kunt je eigen tent meenemen, maar je kunt ook een luxe safaritent boeken. De volgende uitstapjes kun je maken in de omgeving van Dronten:

  • Een bezoekje aan de Hanzestad Elburg;
  • Samen lunchen in Dronten;
  • Alpaca picknick;
  • Bezoekje aan de Oostvaardersplassen.

Samen koken

Een leuke activiteit om samen met je dochter te doen, is koken. Kies samen een leuk gerecht uit en ga samen koken. Je kunt kiezen voor een simpel gerecht, maar het is ook leuk om een uitgebreid 3-gangendiner klaar te maken.

Spelletjes spelen

Ook deze activiteit is simpel te organiseren. Een ouderwets spelletje spelen is erg gezellig. Haal lekkere hapjes en drankjes in huis en spreek af dat de winnaar een beloning krijgt. 

High beer

Een high tea is een bekend uitje. Tegenwoordig kun je ook een high beer samen doen. Tijdens een high beer kunnen jullie verschillende biertjes proeven. Deze bieren worden geserveerd met lekkere hapjes.

Related posts

Leave a Comment