Geen categorie 

3 ergernissen in huis

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: Jij ergert je soms groen en geel aan je partner. Zit je bij vrienden/vriendinnen dan is het een vast onderwerp. Het is ook niet gek, het ergeren aan een partner komt overal voor. Soms is het zelfs best vermakelijk. Maar wat zijn de ergernissen in het huis? Wij sommen ze voor je op.

1. Klusjes die niet afgerond worden

“Schat, heb jij nou de lamp al opgehangen? Je had beloofd dat deze week te doen”. Waarschijnlijk heb je dit wel eens geroepen tegen je partner. Maar ook als het riool verstopt is kijkt jouw partner het liefst even weg. Doe jezelf een plezier en laat jouw riool ontstoppen door een professional.

Bron: Riool ontstoppen Amersfoort

2. De was

Ligt bij jullie de vieze kleding door het hele huis? Of laat jouw partner de wasmand simpel een week slingeren. Waarschijnlijk ben je ook nét op zoek naar dat kledingsetje dat al een week in de wasmand zit. Dan maar wederom zelf de was doen.

3. De vaatwasser

Na het eten heeft eigenlijk niemand nog zin om wat te doen. Je bent een beetje ingekakt en zit nog even lekker aan de eettafel. Je probeert je partner aan te kijken en hoopt dat jouw blik genoeg zegt. Waarschijnlijk eindigen jullie in een staredown. Wie wint er deze keer? 

Naast deze drie ergernissen zijn er nog meerdere te noemen. Wat dacht je van kinderen die o zo graag een huisdier willen. Drie keer raden wij ‘s avonds weer in de regen staat om de hond uit te laten. Juist, jij alweer.

Related posts

Leave a Comment